Domů » ZPRÁVY » ÚSPĚŠNÉ FÓRUM O.P.

ÚSPĚŠNÉ FÓRUM O.P.

Děkujeme všem účastníkům Fóra odpovědného podnikání. Na setkání promluvili zástupci ministerstev a zákonodárců: David Beňák z MPSV, Lenka Kohoutová z Ministerstva financí a Olga Richterová, místopředsedkyně sněmovny. Inspirativní příklady spolupráce se sociálními podniky představila Marcela Suchánková, členka představenstva ČSOB a rovněž Zuzana Vejvodová, starostka MČ Praha-Zbraslav.

Za pořadatele akce, Deklaraci odpovědného podnikání (DOP), promluvila Kateřina Broža z Etincelle a programem pak provázel Zdeněk Kosour z Kolibřík CSR.

V krásných prostorách Knihovny Václava Havla jsme v publiku přivítali zástupce signatářů DOP, spolupracující neziskové organizace a další zaměstnavatele nejen zdravotně znevýhodněných zaměstnanců.

Výstupy z Fóra naleznete v této Tiskové zprávě: https://csrteam.cz/wp-content/uploads/2022/05/TZ-24-kvetna-2022-Forum-odpovedneho-podnikani.pdf

Aktuálně finišujeme videozáznam pro ty z Vás, kteří se z důvodu velkého zájmu o akci nemohli účastnit v publiku a samozřejmě i pro neslyšící, pro něž vyrábíme titulkovou verzi.