Domů » ZPRÁVY » FOTOGALERIE VELETRHU DEKLARACE VE SNĚMOVNĚ

FOTOGALERIE VELETRHU DEKLARACE VE SNĚMOVNĚ

Máme za sebou úspěšnou výstavu sociálního podnikání ve Sněmovně. 14 sociálních firem z celého Česka představovalo své produkty zákonodárcům. Sbírali jsme kontakty, řešili možnou spolupráci v regionu a především seznamovali poslance a poslankyně s tématikou sociálního podnikání.

“Pro sociální podnikání v České republice je zásadní, že se konají podobná setkání provázaná s legislativci, v minulosti zde podobné velké eventy jako dnešní veletrh ve Sněmovně nebo Týdny sociálního podnikání v PSP chyběly i proto se je DEKLARACE rozhodla podnikům nabídnout”, řekl Zdeněk Kosour, radní a tiskový mluvčí Deklarace odpovědného podnikání.

Vystavovatelé byly jak z řad signatářů Deklarace, tak jiných organizací, s jejich nominací pomáhal tým Podpory sociálního podnikání z MPSV, děkujeme kolegyním za spolupráci i sdílené tipy k organizaci.

“Jsem ráda, že se ve Sněmovně sešli zástupci sociálních podniků z nejrůznějších regionů Česka, aby poslankyním a poslancům ukázali, co všechno zvládnou kolegové se znevýhodněním”, dodala Kateřina Broža, spoluzakladatelka Deklarace.

Vzhledem k velkému úspěchu akce jednáme se Sněmovnou o jejím každoročním opakování. Připravujeme také videozáznam z akce, fotografie naleznete zde: https://odpovednepodnikani.cz/foto-prodejni-vystava