Domů » ZPRÁVY » SOCIÁLNÍ PODNIKY POZVÁNY NA SNĚMOVNÍ OPEN

SOCIÁLNÍ PODNIKY POZVÁNY NA SNĚMOVNÍ OPEN

V sobotu 16. září se uskuteční Sněmovní open, na níž se představí sociální podniky se svými produkty. Akce je mj. součástí spolupráce, kterou jsme prezentovali v podepsaném memorandu mezi Poslaneckou sněmovnou, Deklarací odpovědného podnikání z.s. a sociálním podnikem Kolibřík CSR. (info: https://odpovednepodnikani.cz/2023/07/memorandum-o-spolupraci-se-snemovnou/ )

Vedle členů Deklarace jsme ve spolupráci s týmem Českého sociálního podnikání (www.ceske-socialni-podnikani.cz) nabídli příležitost vystavovat své produkty i sociálním podnikům z dalších organizací. Nabídka bude opravdu pestrá.

“Děkujeme vedení Poslanecké sněmovny, které takto významně podporuje činnost sociálních podniků Česka. Jsme rádi, že akcí na podporu zaměstnávání hendikepovaných kolegů ve spolupráci se Sněmovnou stále přibývá a těšíme se na další spolupráci,” komentoval událost Zdeněk Kosour, radní a tiskový mluvčí Deklarace.

Pozvánku od paní předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové si můžete prohlédnout zde: https://fb.watch/mVaF1JFMQD/

“Trhy sociálních podniků na Sněmovní open jsou navíc prvním prodejním eventem ze série, kterou připravujeme v následujících pěti měsících. Společně s SPointem a Podporou českého sociálního podnikání z MPSV pracujeme na dalších obchodních příležitostech pro sociální firmy,” uvedl radní Deklarace Jan Klouček, do jehož gesce produkce trhů a obchodních eventů pro sociální firmy spadá.