Domů » ZPRÁVY » ZASEDALA HLAVNÍ POROTA NÁRODNÍCH CEN SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ

ZASEDALA HLAVNÍ POROTA NÁRODNÍCH CEN SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ

Zlatá Vážka: Czech Social Business Awards má za sebou další důležitý krok před listopadovým galavečerem. Na pozvání čestné předsedkyně hlavní poroty a také předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové proběhlo zasedání s hlasováním o vítězích čtyřech kategorií. Hlavní porota je složená ze zástupkyň všech sedmi poslaneckých klubů, organizátorů, partnerů cen a také zástupkyně médií. Rozhodovalo se o kategoriích Inspirativní spolupráce, Inovativní podnik, Rozvoj regionu a Asistent/ka roku.

“Děkujeme všem porotkyním a porotcům za jejich hlasování. Volba mezi tolika skvělými projekty sociálních podniků nebyla snadná. Velmi mne potěšilo zapojení všech poslaneckých klubů, jsme rádi, že se sociálnímu podnikání v Česku dostává tak velké podpory”, komentoval setkání ředitel národních cen sociálního podnikání Zdeněk Kosour, který je zároveň jeden z mluvčích Deklarace.

Národní ceny sociálního podnikání organizuje ve spolupráci s ČSOB a Poslaneckou sněmovnou Parlamentu ČR naše Deklarace odpovědného podnikání z.s.

V říjnu se na Úřadu vlády sejde Veřejná odborná porota, která pod vedením vládní zmocněnkyně pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové vybere laureáty dalších dvou kategorií (Instituce roku a Osobnost roku).

Informace o všech hlavních porotcích i samotných cenách naleznete na www.zlatavazka.cz a také na sociálních sítích Deklarace.