Domů » ZPRÁVY » OCENĚNÍ ZA SPOLUPRÁCI SE SNĚMOVNOU

OCENĚNÍ ZA SPOLUPRÁCI SE SNĚMOVNOU

K začátku roku vedle příprav na nové výzvy patří také bilancování toho uplynulého. A právě pár týdnů před koncem roku 2023 převzal náš mluvčí Zdeněk Kosour medaili Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za spolupráci.

Ocenění předával kancléř Martin Plíšek, který zmínil úspěšnou spolupráci v oblasti poradenství náhradního plnění s přidanou hodnotou, organizování eventů a trhů mezi sociálními firmami a Sněmovnou a také podepsané Memorandum o podpoře zaměstnávání kolegů s hendikepem.

“Velmi si cením ocenění Poslanecké sněmovny a vnímám ho jako poděkování celému našemu týmu Deklarace odpovědného podnikání. Děkuji rovněž za příkladný přístup PSP ČR ve spolupráci se sociálními podniky, věřím, že může být inspirací pro další státní instituce,” komentoval ocenění Zdeněk Kosour.

Deklarace je co do počtu zastřešených sociálních podniků největší organizací v České republice a jejím posláním je vedle popularizace tématu sociálního podnikání také obchodní a PR podpora jednotlivých sociálních firem. Spolupráce s Poslaneckou sněmovnou významně pomáhá rozvíjet zaměstnávání zdravotně a sociálně znevýhodněných zaměstnanců.