Domů » ZPRÁVY » KLÁRA ŠIMÁČKOVÁ LAURENČÍKOVÁ A BÁRA NESVADBOVÁ PODPOŘÍ ZLATOU VÁŽKU I LETOS

KLÁRA ŠIMÁČKOVÁ LAURENČÍKOVÁ A BÁRA NESVADBOVÁ PODPOŘÍ ZLATOU VÁŽKU I LETOS

Organizační tým cen ZLATÁ VÁŽKA: Czech Social Business Awards má za sebou další úspěšná jednání, jejichž cílem bylo získání podpory právě pro národní ceny sociálního podnikání.

Záštitu druhému ročníku poskytne vládní zmocněnkyně pro lidská práva Klára Šimáčková Laurenčíková. Paní zmocněnkyně podpořila i první ročník, ve kterém navíc hostila odbornou porotu při jejím zasedání na Úřadu vlády. “S paní zmocněnkyní letos spolupracujeme i na dalších projektech, které pomohou rozvíjet české sociální podnikání. Velmi si její podpory vážíme”, uvedl Zdeněk Kosour, ředitel cen ZLATÁ VÁŽKA.

Prvním oficiálním patronem letošního ročníku se pak stala Be Charity. Patroni Zlaté Vážky jsou organizace, které podporují národní ceny sociálního podnikání a svoji činností jsou významné pro zlepšování a rozvoj pracovního nebo společenského prostředí občanů s hendikepem v České republice. Rovněž Bára Nesvadbová podpořila i první ročník Zlaté Vážky a proto jsme rádi, že můžeme na naší spolupráci navázat.

“Bára je pro nás velkou inspirací, tím s jakou vervou se věnuje podpoře zaměstnávání zdravotně znevýhodněných zaměstnanců a také dalším úžasným projektům Be Charity. Je pro nás ctí, že se aktivně zapojuje do příprav národních cen sociálního podnikání a moc se těšíme na pokračující spolupráci”, doplnil Zdeněk Kosour.