Domů » ZPRÁVY » ZLATÁ VÁŽKA 2023: FINÁLNÍ INFOSERVIS

ZLATÁ VÁŽKA 2023: FINÁLNÍ INFOSERVIS

Národní ceny sociálního podnikání pro rok 2023 jsou za námi, známe laureáty, inspirativní příběhy sociálních podniků i příkladné spolupráce mezi sociálními podniky a institucemi. Přinášíme přehled zásadních topics a nastiňujeme plány pro další ročník.

“Velmi si vážíme všech pozitivních reakcí, které přišly prakticky ihned po slavnostním galavečeru. Ty nás zároveň zavazují přistoupit s pokorou k plánování dalšího ročníku, abychom zopakovali a možná ještě navýšili zážitek pro sociální podniky, instituce i osoby, které pomáhají popularizovat naše téma a především rozvíjet zaměstnávání kolegů s hendikepem v České republice”, shrnul ředitel cen ZLATÁ VÁŽKA: Czech Social Business Awards Zdeněk Kosour.

Přinášíme odkazy na zásadní highlights z prvního ročníku:

Aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=0XPFwa4Ps6E&ab_channel=Kolib%C5%99%C3%ADkEVENTY%26M%C3%89DIA

Úvodní spot: https://youtu.be/ Tisková konference: https://youtu.be/t

Nonimační spot: https://youtu.be/NL Celý záznam galavečera: https://youtu.be/h

Medailonky nominovaných: https://youtu.be/T8 , https://youtu.be/2v , https://youtu.be/bmq8dRZquRI?si=oJcUppVgoLLdFhVo

Fotogalerie: https://odpovednepodnikani.cz/2023/11/fotogalerie-zlata-vazka

Tisková zpráva: https://zlatavazka.cz/novinky/vitezove

Doprovodný program: https://odpovednepodnikani.cz/2023/11/snidane-s-velvyslankynemi-kanady-estonska-a-zastupci-velke-britanie-a-slovenska/

“Děkujeme ze srdce všem kolegyním a kolegům ze sociálních podniků, z neziskového sektoru, ze Sněmovny, z ministerstva zahraničí, z ministerstva práce a sociálních věcí, a také z ČSOB a Nadaci O2, a partnerům akce, kteří se na realizaci podíleli. Máme za sebou debríf organizačního týmu, který nám nastínil věci, na nichž ještě můžeme zapracovat a také několik novinek, které věřím, že hodnotu národních cen sociálního podnikání ještě navýší,” doplnil Zdeněk Kosour, který je zároveň radním vyhlašovatele cen Deklarace odpovědného podnikání z.s.